Lansering av Meditation och Utvecklingspodden

Marlene Wåhlstedt på UtvecklingsbyrånSTHLM startar en podcast tillsammans med Shrikant Ward som är yogameditationsutbildare och föreläsare på Yogameditation by Shrikant. Podcasten lyfter konkreta tips, tankar och reflektioner på hur du kan starta och genomföra förändring och utveckling som person och organisation.

Meditation och Utvecklingspodden är en podd att lyssna på under en paus på jobbet, en promenad i skogen eller när du är på språng. Varje avsnitt kommer att gå närmare in på specifika teman som ”Att äga sin förändring”, ”Ta sig över hinder” eller ”Funkar quick fix?” vi lyfter teman både ur teoretiska och praktiska perspektiv.

Men behövs det verkligen fler poddar?
Vi är själva vana poddlyssnare och nyfikna på både yogameditation, innovation och förändrings- och utvecklingsledning, men hittade ingen som kombinerade dessa perspektiv. Så vad skulle hända om dessa olika perspektiv får mötas? Det vill vi utforska.

I en värld full av ständiga förändringar, behöver vi dessutom fler och nya sätt att leda oss själva, både privat och i arbetet. Så, kanske vill du som lyssnar testa på och utforska nya metoder och arbetssätt men vet inte hur du ska börja? Eller, så kanske du redan har börjat men vill få inspiration, energi och ny input för att gå vidare privata eller på arbetet?

Genom podden vill vi att du som lyssnare väcker frågor som: var står jag och vem vill jag vara i mitt personliga ledarskap. Vi vill också bidra med ett sammanhang där du som lyssnare kan vara prövande i förhållandet till dig själv och ditt jobb.

Här kan du göra din utvecklingsresa genom att ställa frågor till dig själv. För du sitter på svaren, men kanske saknar sammanhanget att kunna ställa dem.

Följ podden idag och lyssna på vår teaser! Den 12 augusti släpper vi den första avsnittet ”Att stanna upp”.